Se requiere reconectarse a una estación de radio

Radio Kometa

Radio Kometa
Gusta
reportar problema / actualización
Descripción
Радио Комета Гостивар со својата 9 годишна работа постои како радио со една зацртана цел-да им служи на слушателите најповеќе за забава и редовно информирање за сите дневни актуелности новости и информации.Радио Комета Гостивар на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар,Маврово,Тетово, на www.radiokometa.com.mk и на повеќе сајтови на интернет,како интернет радио со голема популарност и слушаност кај нашите иселеници во странство.Програмската шема се состои од музика, емисии од забавен карактер,актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета,вести кои се презентираат во соработка со Deutsche Welle на македонски јазик, бизнис информации,спортски вести,топ листи и контакти со слушатели.Екипата на Радио Комета Гостивар е свеснa за значењето и одговорноста на работата како единствен Медиум во Гостивар на Македонски јазик,кој според сите анкети,направени кај слушателите независно од националната припадност е Број...
Frecuencia
106.4 FM
Sitio web
Reseñas y comentarios
Recomendado