Требуется переподключение к радиостанции
сообщить о пробелеме или обновлении
Описание
Ова е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете да најдете информации за нас а исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио.
Частота
100.5 FM
Сайт
Отзывы и комментарии
Рекомендации