Reconnexion à une station radio requise

Ekspres Radio

Ekspres Radio
Comme
Signaler un problème / mettre à jour
Description
Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.
Critiques et commentaires
Recommandé